nlenes
Etten-Leur - NL
Etten-Leur - NL
Figueres - SP
Miranda de Ebro
+31 (0)76 5033300 Munnikenheiweg 33 4879 NE Etten-Leur
+31 (0)76 5033300 Caller Barreiros 1, Oficina 1.05A ES-17730 Llers (Gerona)
+31 (0)76 5033300 Calle Arbol de Guernica 3 ES-01213 Rivabellosa

Specialiteiten

Kent u onze speciale vormen van dienstverlening al?
Wij kijken verder dan alleen de grenzen van een land

Specialiteiten bij van Overveld

Onze specialismen beperken zich niet tot de landsgrenzen van Spanje, Frankrijk en Portugal. Zowel binnen de goederen als in de uitvoering hebben wij de afgelopen jaren sterk door ontwikkeld. Hieronder een greep uit onze activiteiten waarmee wij ons graag profileren als specialist.

Binnen 24u in Barcelona en binnen 30 uur in Madrid

Express Service

Door onze slimme en unieke koppelsystemen zijn wij in staat om uw expresse zending binnen 24 uur in Barcelona te lossen en binnen 30 uur is ook Madrid haalbaar.

Dit doen wij doormiddel van het door ons ontwikkelde koppelsysteem met onze eigen, gedeeltelijk, dubbel bemande auto’s.

Deze systemen stellen u in staat om uw “last mile delivery partner” dagelijks te beleveren om zodoende zo min mogelijk tijd te verliezen in de levering van uw kostbare en gewilde zendingen. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Binnen 24 uur een concrete prijsopgave in uw e-mailbox voor één van onze speciale vormen van dienstverlening.

Rob Ligthart, Operations Manager

sales@overveld.nl

Eigen wagens en chauffeurs zorgen voor de juiste expertise

Beurzen en project leveringen

Al jaren lang beleveren wij beurzen in Frankrijk en Spanje. Door de inzet van eigen wagens en chauffeurs is er ter plekke altijd expertise aanwezig om de levering van beursmateriaal in goede banen te leiden. Ook grote projecten, bijvoorbeeld meerdere FTL’s voor een bouw- of installatie zijn bij ons in goede handen: vaste contactpersonen, uitvoering met eigen materiaal en indien nodig een coördinator ter plekke garanderen een goed verloop van uw projectladingen.

Zowel voor beurzen als grote projecten kunt u dus een beroep doen op onze ervaring, voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Uw goederen op een constante temperatuur vervoerd.

(Geconditioneerd) ADR Transport

Onze chauffeurs zijn allen in het bezit van een ADR diploma en uiteraard zijn de trucks allen volledig ADR uitgerust. Ervaren personeel in onze cross dock centra waarborgen de juiste behandeling van uw gevoelige ADR producten.

Op aanvraag kunnen de ADR goederen ook op een constante temperatuur vervoerd worden. Uiteraard zijn de thermotrailers allemaal uitgerust met temperatuurregistratie zodat ook achteraf inzage beschikbaar is van het temperatuurverloop tijdens het transport.

Uw goederen op een exacte dag en tijd geleverd

Tijdsleveringen en binnenstad leveringen tot in de winkelstraat

Leveringen op exacte dag en tijd, we zien het steeds vaker. Zeker voor aanleveringen van e-commerce zendingen. Mits tijdig aangegeven verzorgen wij dit uiteraard. En met een dekkend netwerk in onze bestemmingslanden zijn wij ook in staat met de hulp van lokale partners uw zendingen tot in de winkelstraten van Barcelona en Madrid te leveren.

Containers en trein mogelijkheden

Intermodaal Transport

Bij Transport van Overveld zoeken we de beste weg voor u lading en daarbij maken we voor de lange afstanden ook veel gebruik van intermodale oplossing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel aanwezige spoorverbindingen als short sea. Ook in het gebruik van intermodale oplossingen zijn wij graag uw partner. Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken en de beste en schoonste uitvoering van uw transport te vinden