Bedrijf

Transport van Overveld als logistieke partner

Als sinds 1988 voor u op weg!

Logistiek is de basis van uw business. Zonder transport staat letterlijk alles stil. Het is een wereld waarin flexibiliteit en betrouwbaarheid geen luxe zijn, maar een harde voorwaarde. Dat maakt Transport Van Overveld tot een gewaardeerde logistiek partner voor bedrijven in voornamelijk Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Sinds de oprichting in 1988 hebben we ons op één ding geconcentreerd: snelheid en continuïteit in goederenvervoer.

Historie

Al bijna 30 jaar uw partner in logistiek.

Transport van Overveld is opgericht op 1 juli 1988 door Gert en Elma van Overveld. Beiden waren ze ervan overtuigd dat er bij grote bedrijven behoefte bestond aan een flexibele en meedenkende transportpartner. Dit bleek inderdaad de basis voor een succesvolle onderneming. In eerste instantie werd er vooral transport uitgevoerd op Italië, maar al snel ontstond er vraag vanuit de klanten voor transport naar Spanje en Portugal. Gestart met één trekker/oplegger-combinatie, werd het wagenpark al snel uitgebreid. Door de juiste mix van transportmiddelen en het bieden van een grote flexibiliteit en kwaliteit groeide Transport van Overveld al snel door.

We groeiden door...

Tot een modern bedrijf

Door de toenemende groei was ook uitbreiding op administratief gebied noodzakelijk. Inmiddels is Transport van Overveld gegroeid tot een onderneming met meer dan 150 medewerkers, met het hoofdkantoor in Etten-Leur en 2 kantoren in Figueres en Bilbao, circa 100 trekkende eenheden en meer dan 200 trailers. De corebusiness is heden ten dage transporten tussen Spanje, Frankrijk, Portugal en Nederland, België en Duitsland.

Dat Transport van Overveld nog altijd een echt familiebedrijf is, mag blijken dat ook dochters Cindy en Wendy werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Transport van Overveld, een bedrijf om trots op te zijn.

Onze medewerkers

Ons team staat voor u klaar

Meer dan 150 medewerkers staan voor u, als klant, klaar. Service en klantgerichtheid is onze kracht.

Onze Spaanse medewerkers verzorgen, indien gewenst, de directe contacten met de laad- en losadressen in Spanje en Portugal. Hetzelfde geldt ook voor onze Franstalige medewerkers. Transport van Overveld kenmerkt zich door de korte communicatielijnen.

Directie: Gert van Overveld en Johan Cuijten

Commercie: Johan Cuijten en Tara Sewnandan

Hoofd Transport: Rob de Bont

Fleetmanager: Cindy van Overveld

Site manager Spanje: Thijs Beckers