Wagenpark

Een grote diversiteit aan materieel.

Transport van Overveld beschikt over meer dan 100 trekkende eenheden en ongeveer 200 getrokken eenheden. Zowel onze trekkende als getrokken eenheden bestaan uit een diverse samenstelling van verschillende merken en types welke elk geschikt is voor een andere specifieke toepassing.

Inmiddels is dit verdeeld in circa 45 Spaanse trekkende eenheden die aangestuurd worden door het kantoor in Llers (Figueres) en circa 55 trekkende eenheden in Nederland die vanuit Etten-Leur worden aangestuurd. De Spaanse auto’s rijden voornamelijk tussen Nederland en Spanje en de Nederlandse auto’s begeven zich voornamelijk in de Benelux, Frankrijk en het Ruhrgebied.

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn dag in dag uit voor u op weg om uw goederen op tijd af te leveren. Een aantal van onze auto’s is zelfs dubbel bemand om zo een optimale rijtijd te creëren. Ook hebben we nog een aantal chauffeurs halverwege Frankrijk wonen die inzetbaar zijn binnen ons postilionsysteem.

De samenwerking tussen onze chauffeurs zorgt er voor dat de truck/trailer bijna 24 uur achtereenvolgens kan blijven rijden, er wordt dan iedere 4,5 uur van chauffeur gewisseld om voldoende rusttijd aan te kunnen houden. Een deel van onze chauffeurs verzorgt ook dagelijks het transport voor een grote retailer. Langere termijn afspraken zijn voor ons dan ook geen probleem.

Etten-Leur>Parijs>Poitiers>Castets>Spanje

Etten-Leur>Metz>Macon>Nimes>Barcelona

Eigen Garage, technische dienst en truckwash

Onderhoud van ons eigen materieel gebeurt voor 90% in onze inpandige werkplaats in Etten-Leur. Daar staan onze (APK) bevoegde monteurs altijd paraat voor kleine, maar ook grote onderhoudswerkzaamheden.

Naast onderhoudswerkzaamheden hechten we ook waarde aan een schoon en verzorgd wagenpark. Dat we een eigen truckwash hebben is in onze ogen dan ook niet vreemd.

Zo hebben we alles binnen handbereik voor snelle reparaties en zijn onze auto’s altijd mooi schoon.