Het nieuwe pand is in gebruik genomen! [FOTOSERIE]

Transport van Overveld > Nieuws > Het nieuwe pand is in gebruik genomen! [FOTOSERIE]

Het nieuwe pand is in gebruik genomen!

we hebben het nieuwe pand echt in gebruik genomen! En wat is dit een mooie en fijne verandering. Ruim van opzet, prachtige nieuwe zit/sta bureaus met meer dan voldoende ruimte op elke werkplek.

Meer daglicht.

Door de grote raampartijen aan de voorzijde en de glazen tussenwanden in bijvoorbeeld de vergaderruimtes is de hoeveelheid daglicht op kantoor ook enorm toegenomen. Dit zorgt voor meer energie en werkt erg prettig voor de medewerkers. “Echt een feestje om hier te mogen werken” aldus een van de medewerkers op kantoor.

Bedrijfshal

Ook in ons nieuwe bedrijfshal van ca. 5.300m2 is al volop bedrijvigheid. De ruimte die we hier beschikbaar hebben wordt voornamelijk gebruikt om goederen als wijn en olijfolie (tijdelijk) op te slaan. De overslag van goederen verloopt een stuk efficiënter nu we aan de voorzijde van ons pand maar liefst 10 moderne laad en los docks beschikbaar hebben. Als alle stellingen straks geplaatst zijn in het achterste deel van ons pand dan is het helemaal compleet en kunnen we de klant op alle vlakken van transport, logistiek en warehousing van dienst zijn.

Hier alvast een kijkje in ons nieuwe pand.

Bekijk hier de eerste foto’s van ons nieuwe pand. De komende tijd zal ook onze website verder geüpdatet worden met meer informatie en overzicht van de mogelijkheden die deze uitbreiding voor u als klant te bieden heeft.