Groupage Transport

Groot geworden met groupagevervoer

Groupage, dát is de kracht van Transport Van Overveld. Hebt u één of enkele pallets, dan kunnen we deze toch snel en efficiënt voor u transporteren.

Export

Uw goederen worden samen met die van andere opdrachtgevers opgehaald. Vervolgens worden deze vervoerd naar onze overslagloods in Etten-Leur. Daar worden ze gesorteerd op bestemming en verladen op de internationale auto. De volumes die we transporteren zijn dermate groot, dat we dagelijks vertrek hebben naar de grotere steden in Frankrijk en Spanje. Daarom geldt dan ook altijd wat we vandaag in Nederland bij u ophalen, gaat vanavond nog op transport naar de bestemming

Import

Zodra de internationale auto’s hun goederen hebben afgeleverd, beginnen ze met het retourladen van de importzendingen. In 90% van de gevallen worden de zendingen direct op route geladen. Enkel rondom steden als Parijs, Lyon, Barcelona en Madrid kan het zijn dat goederen met een lokale partner worden afgehaald en vervolgens op de internationale auto worden verladen. Op het moment dat de auto alle pick-ups heeft gedaan zal deze terugkeren naar onze overslagloods in Etten-Leur. Hier worden de goederen op route gezet voor uitlevering in de Benelux en het Ruhrgebied.

In de afgelopen jaren heeft Transport van Overveld zich ontwikkelt tot een echte sterke vervoerder,  voor transporten vanuit Spanje. Een type product wat heel veel vervoerd wordt vanuit Spanje is toch wel wijn. De kracht van Transport van Overveld hierin is het ontzorgen van haar klanten, zo hebben we direct contact met de Bodega en worden zendingen direct verladen op de internationale auto, dit vanaf 1 palletzendingen tot FTL door geheel Spanje.