Express Service

Binnen 24 uur naar Barcelona en binnen 36 uur naar Madrid.

Door ons goed georganiseerde logistieke systeem realiseren we de kortste transporttijden mogelijk voor u als klant. Vanzelfsprekend zijn we daarbij gewend aan strakke planningen en harde deadlines. Onze express service bied daarbij uitkomst. Zo kunnen wij uw goederen binnen 24 uur na vertrek in Barcelona hebben of na 36 uur vertrek al in Madrid. Wij bieden u deze snelle service voor vrijwel elk type goederen, bijvoorbeeld geconditioneerd, ongeconditioneerd, ADR, automotive, elektronica, lengte goederen en food.

Kleine levering? Geen zorgen, ook kleinere zendingen kunnen we middels onze vaste agenten en depots prima voor u verzorgen. Wij werken al vele jaren samen met onze vaste partners, die ook op doosniveau kunnen leveren.

Hebt u goederen of onderdelen die snel op de plaats van bestemming moeten zijn? Hebt u spoedzendingen die – met behoud van efficiency – snel en betrouwbaar getransporteerd moeten worden? Transport Van Overveld is uw partner in express service.

Postiljonsysteem
Dankzij ons unieke Postiljonsysteem, kunnen we deze beloftes vrijwel altijd waar maken. Ons postiljonsysteem werkt op een tweetal manieren, namelijk omkoppelen en dubbel bemande trucks.

Dubbel bemande trucks
De eerste mogelijkheid is het werken met dubbel-bemande trucks. Zo creëren we de optimale rijtijd doordat de chauffeurs elkaar efficiënt kunnen afwisselen. De goede samenwerking tussen onze chauffeurs zorgt er voor dat de truck/trailer bijna 24uur achtereenvolgens kan blijven rijden, er wordt dan iedere 4,5 uur van chauffeur gewisseld om voldoende rusttijd aan te kunnen houden. Een deel van onze chauffeurs verzorgt ook dagelijks het transport voor een grote retailer. Langere termijn afspraken zijn voor ons dan ook geen probleem.

Omkoppelen
De tweede mogelijkheid is het omkoppelen van trailers in het land van bestemming, waarna de lokale chauffeur het overneemt en de vracht naar de definitieve bestemming vervoerd.

Dit unieke systeem kenmerkt de flexibiliteit van Transport Van Overveld. Hebt u een levering met spoed? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Afspraak is afspraak.